Geenstijl – het Amerikanse Trojaanse Paard

We hadden ooit een “goed gevoel” bij Geenstijl. Ze durfden controversieele thema’s aan te spreken, vnmlk gerelateerd aan immigratie, waren vlot gebekt, ad rem, tegenwoordig zijn we er echter klaar mee. Het voornaamste verwijt tegen Geenstijl: ze doen alsof ze rechts zijn, maar dat zijn ze niet. Het is vooral een sneu zootje dat aanvoelt dat ze worden klaargestoomd voor de multiculturele ondergang, daarbij verbaal een beetje tegenstribbelen, maar dat was het dan ook wel. En in hun oordelen slaan ze de plank voortdurend mis. Geenstijl zijn vooral Amerika-pijpers, dwz dat ze in bed liggen met diegenen die het multikul-drama aan Europa hebben ogelegd. We zijn immers, helaas, sinds 1945 lid van het Amerikaanse imperium, DUS was het hun werk. Amerika is er overigens nog veel erger aan toe dan Europa. Met een beetje mazzel krijgen we daar alras een burgeroorlog en is George Soros zijn Open Society Program voorgoed verleden tijd.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

[geenstijl.nl] – Bedankt voor helemaal NIKS, Philips

Je moet maar durven, Geenstijl! Eerst rapporteren ze eerlijk dat Trump mogelijk van plan is om Philips corona-ventilatieapparaten, geproduceerd in Pittsburgh, compleet te confisceren. En wie krijgt de schuld van Geenstijl?

Philips!

Stelletje mafketels! Geenstijl snapt niet dat Trump de president is in Amerika en niet Philips. Vervolgens komt weer de gebruikelijke Hollandse kinnesinne tegen het succes van Eindhoven naar boven: Philips, ASML, DAF, TUE, High Tech Campus. Wat heeft Holland eigenlijk? Voornamelijk Marokkanen. Oh ja en bloembollen. En tomaten. Dat was het wel zo’n beetje. Sneu volkje, die Hollanders. En over een paar decennia staan ze onder water. Het zijn vooral die op Amerika-georienteerde progessieve Hollanders geweest die de multikul er doorheen geramd hebben.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

[geenstijl.nl] – Geloofsvraag. “Rassen mengen, mag dat wel?”

Bij Geenstijl maken ze zich graag vrolijk over het geloof, prima, het Christendom is een religie van laffe losers van de andere wang. Gewoon de Antichrist lezen van Nietzsche en je bent weer helemaal bij. Nu zijn ze bij Geenstijl trouwens even laf. En die Amerikanenpijper van een van Rossum is een van de ergste. Nu kun je je vrolijk maken over de archaische vorm waarmee de Refo’s hun voorbehoud uitdrukken tav multi-ethnische huwelijken. Maar die vrolijkheid staat wel op gespannen voet met de “kritische kanttekeningen” die Geenstijl door de jaren heen, in de slagschaduw van het Fortuyn-drama, heeft geplaatst bij de multikulturele samenleving. Wat willen jullie nou, Geenstijl, de nederlandse identiteit verdedigen of gelijk maar opgaan in de derde wereld?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s